Creature creating and beasties

Just another creative lady and her furry companions.

Matrim har flytta juli 6, 2009

Filed under: katt — Ella @ 6:40 pm
Tags:

Vi er en beboer mindre i tårnet vårt. Det var ikke en lett avgjørelse å ta, men nå som den er tatt og alle har fått litt tid på seg ser jeg jo at det var det beste for alle. Matrim begynte å gjøre fra seg på gulvet i stedet for i kattedoen. En gang i døgnet ville vi finne en kjempekabel lagt av han rett utenfor kattedoen. Jeg har levd med dette til og fra i åtte år nå, og det er ikke moro. Noen ganger har han vært unnskyldt fordi han har brukt atferden til å fortelle at han hadde vondt i magen. Denne gangen hadde han ikke vondt i magen; han gjorde det på trass, fordi han var misfornøyd med ett eller annet.

Frustrasjonen lot han gå utover broren sin, og de to sloss som aldri før. Det har vært broderlige krangler mellom dem før og pelsdotter har føket rundt, men de har aldri klort eller bitt hverandre til blods før nå. Matrim ville ikke la broren sin være i fred, og resultatet av det var at Perrin gjemte seg unna så godt han kunne. Når han måtte fram for å spise eller gå på do ble han fulgt av Matrim som bare var ute etter bråk.

Etter tre uker med denne kranglinga, samt det at Matrim plutselig satte seg ned og bæsja rett foran meg mens han stirret trassig på meg fikk begeret til å renne over. Jeg ringte nærmeste veterinær og hørte hva avliving koster. Så ringte jeg søstern min og hørte om hun kunne tenke seg å ha Matrim på prøve. Det sa hun heldigvis ja til, og dagen etter fikk hun med seg tjukkpusen og alle sakene han trenger.

Allerede morgenen etter var Perrin en helt annen katt. Han var framme og kosete og sosial. Ikke noe mer sniking langs veggene og usynliggjøring. Det er noen uker siden Matrim flytta nå og Perrin er fremdeles like glad og fornøyd. Vi forhører oss jevnlig om Matrim og han har det visstnok veldig bra han også. Han har ikke gjort fra seg på gulvet, og er bare glad og kosete og leken. Jeg vet ikke hva som gjorde han så irritabel plutselig, men det ser ut til at vi har funnet en løsning som passer bra for alle. Og søstern er ikke lei seg for å få en firbeint kjekkas å dele kåken med heller. 😉

IMG_0419

Reklamer
 

6 Responses to “Matrim har flytta”

 1. Karin Says:

  Næh..harn fløtta.. ‘Det er bra han har fått et fint hjem da:)

  Stille i min blogg.. det er fordi jeg nå har samla alt sammen på en annen ^^

  • tylandra Says:

   Du også? 😉
   Du må gi meg adressen til den nye bloggen da!!! 🙂

   • Karin Says:

    fant ut at det var like greit.. siden jeg er så treig til å legge inn..
    det er bare å klikke på navnet mitt det da =P
    Det ble på en måte en håndarbeid, hund , katt hage interiør blogg..hehe

 2. tylandra Says:

  Åh, trykke på navnet ja! Luringen! Den nye bloggen din er kjempefin. Moro å se hva dyra gjør også. 🙂

 3. Balanse Says:

  Å, så rart, du har jo hatt Matrim så lenge jeg har kjent deg…

  Rare kattene, de har mange merkelige måter å fortelle oss mennesker at noe ikke er som det skal være. Etter så mange år kjenner du jo Matrims signaler. Kanskje han følte at din søster trengte kjæledyrkompani og valgte å flytte for å være hennes selskap?

 4. tylandra Says:

  Ja, det kan godt hende. Han er i hvert fall en gladere katt nå. Han spiser mindre til og med! 🙂


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s