Creature creating and beasties

Just another creative lady and her furry companions.

Livet med kattene oktober 18, 2008

Filed under: Uncategorized — Ella @ 8:28 pm

Blue Chandra har virkelig skapt liv i leieren her siden hun flytta inn 29. september. Matrim får nå regelmessig trim siden han må leke med Chandra og det innebærer å løpe fram og tilbake fra den ene enden av leiligheten og tilbake igjen….

Chandra her vært en engel siden hun kom, men på fredag endret hun personlighet. Spiren og jeg har kommet fram til at hun må være en eller annen form for var-katt. En var-siameser tenker jeg. Plutselig hadde hun nemlig alle klør og tenner i ryggen min når jeg satt i sofaen. Hun beit meg i sideflesket og var umulig å få tak i og hun nektet å gi seg selv om jeg hylte. 
Her om kvelden la hun seg sammen med meg i senga, men ikke for å kose nei. Hun ga meg et skikkelig vampyrbitt i skulderen! Men før jeg visste ordet av det sov hun som en stein, på skulderen min og der blei hun liggende mesteparten av natta. Lettere spalta personlighet!
Det å spise har også blitt en utfordring for oss tobeinte, for Chandra elsker mat! All mat! Hun insisterer på å snoke på bordet, og er meget utholdende. Dermed må jeg være årvåken, og ha en hånd mellom katten og bordet til enhver tid. Man venner seg til det meste. 😉
Til tross for mye ugang og rampestreker fra pusefrøkna i det siste er det umulig å bli det minste sint på henne. Hun er rett og slett for søt og sjarmerende til at det er mulig! Flaks for henne. 😉
Reklamer
 

One Response to “Livet med kattene”

  1. Ada Says:

    Flaks! 😉


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s